• Varukorgen är tom
  • TILL KASSAN
Missa inte nedan nyheter:
Air Stapler TITAC T-120 Gen2
 
ALU-11 Staples 11/140 8 mm 5000
 
Hammertacker TITAC HT-11P
 
Stapler TITAC T-37
 
Staples TITAC TU-7 Hard 2000
 
Staples TITAC TU-7 Superhard 2000
 
Vi har tillverkat TITAC plastklammer, UTAC plastklammer och TITAC T-stift i mer än 30 år.
Häftpistoler designas och byggs om för att passa våra klammer och stift.

Vi har flera starka fundament i företaget och det är bla lång erfarenhet av egen tillverkning som gör oss unika. 

I och med vårt tekniska kunnande så är vi involverade i nya kundprojekt, vi kan anpassa lösningar så att det fungerar till 100%.
Vill du beställa våra produkter eller behöver ett nytt fästelement, hör av dig så hjälper vi dig gärna att ta fram en bra lösning!

 

-----------------------------------------------------------------------

Plasa Fastening AB dataskyddspolicy
Företaget värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur Plasa Fastening AB  samlar in och använder personuppgifter. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta oss på info@plasafastening.com
När du kontaktar oss, t.ex. för att köpa en produkt eller en tjänst av oss accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Plasa Fastening AB  använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig.
För att kunna erbjuda dig våra tjänster och produkter, behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet.

Vilken information samlar vi in?
Insamling och användning av data
Denna dataskyddspolicy täcker data som samlas in online och offline, inklusive personuppgifter som vi kan komma att samla in genom flera olika kanaler, såsom webbplatser, sociala medier, kontakt per telefon eller mail och på evenemang/mässor. Vi kan komma att kombinera personuppgifter som samlats in på ett sätt (t.ex. en webbplats) med personuppgifter som har samlats in på ett annat sätt (t.ex. mässor, kundmöten).
Information som du ger till oss: Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv och ditt företag på ett antal olika sätt, såsom när du gör en förfrågan om en produkt eller en tjänst som vi säljer, när du beställer något från vår hemsida, anmäler att du vill få nyhetsbrev, interagerar på våra sociala medier, köper, leasar eller erhåller finansiering, eller när du kontaktar oss per mail, brev eller telefon.
Information vi samlar in om dig: När du kommer i kontakt med oss kan vi samla in information om (observera att vi inte alltid nödvändigtvis samlar in all nedannämnd data):
• Person- och kontaktinformation såsom namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer och position i företaget.
• Information om produkter/tjänster - detaljer angående de produkter eller tjänster du har köpt/visat intresse för att köpa.
• Finansiell information – eventuella krediter, skulder eller negativ betalningshistorik.
• Historisk information - tidigare köp, betalnings- och kredithistorik
• Enhetsinformation - t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning
• Geografisk information – din geografiska placering

Informationen du ger oss, informationen som vi samlar in om dig, samt information om produkterna/tjänsterna och den finansiella informationen, är generellt sett nödvändig för att ingå ett avtalsförhållande med oss, medan den övriga informationen vi samlar in generellt sett är nödvändig för andra syften, såsom beskrivet nedan. 

Vad gör vi med informationen?
Tillhandahåller, utför och förbättrar våra tjänster. All data används för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster.  Plasa Fastening AB behandlar personuppgifter för följande syften baserat på följande lagliga grunder:

Syftet med behandlingen
För att bekräfta din identitet och verifiera din personliga och kontaktinformation.
Rättslig grund för behandling - Utför våra avtalsförpliktelser gentemot dig

Att uppfylla våra skyldigheter gentemot våra kunder och leverantörer, samt att ge våra kunder och andra intressenter information, produkter och tjänster.
Rättslig grund för behandling - Utför våra avtalsförpliktelser gentemot dig

För att säkerställa att innehåll presenteras effektivt för dig och din enhet.
Rättslig grund för behandling - Utför våra avtalsförpliktelser gentemot dig

För att genomföra riskanalyser, förebygga bedrägeri och riskhantering.
Rättslig grund för behandling - Följ tillämplig lagstiftning och andra legitima intressen

Att följa gällande lagstiftning, såsom penningtvätt och bokföringslagar.
Rättslig grund för behandling - Följ tillämplig lagstiftning

Vilka kan vi komma att dela informationen till?
Vi kan, för att kunna utföra våra åtaganden gentemot våra kunder och övriga intressenter, komma att överföra till, eller dela informationen med tredje part såsom leverantörer eller underleverantörer, auktoriserade återförsäljare och distributörer eller serviceleverantörer. Vi vidtar alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att uppgifterna hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå vid överföring till eller delning med sådana tredje parter.

Myndigheter. Vi kan komma att lämna nödvändig information till berörda myndigheter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du har godkänt att vi gör det.

Vad vi INTE kommer att göra med uppgifterna.  Företaget kommer inte att sälja den insamlade informationen till tredje part.

Var behandlar vi dina personuppgifter?
Företaget behandlar datan inom EU/EES. Företaget vidtar alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att datan hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå.